oferta

Pierogi

pierogi

RUSKIE

PIEROGI_320_ruskie

Naturalny skład:

Ciasto (mąka pszenna, woda, sól); farsz (ziemniaki 21%, ser 9% (z mleka), cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz).

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • GARNEK

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

Z MIĘSEM

PIEROGI_320_z_miesem

Naturalny skład:

Jedne z najsmaczniejszych tradycyjnych pierogów z farszem mięsnym, można delektować się ich wybornym smakiem, dzięki czemu będziesz mieć więcej czasu na spotkanie z najbliższymi.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • GARNEK

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

z kapustą i pieczarkami

PIEROGI_320_kapusta_grzyby

Naturalny skład:

To jedno z najlepszych polskich dań, farsz mocno doprawiony pieprzem jest bez dwóch zdań pyszny. Wyśmienicie smakuje z barszczem czerwonym, podsmażoną cebulą, jak również polane masłem z bułką tartą.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

a’la pizza z sosem pomidorowym

PIEROGI_320_pizza

Naturalny skład:

Wyrafinowana i niecodzienna kompozycja włoskich składników. Podawane z sosem pomidorowym zaskoczą wszystkich swoim niesamowitym smakiem.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

PO MEKSYKAŃSKU

PIEROGI_320_meksykanskie

Naturalny skład:

Po usmażeniu świetna alternatywa dla imprezowych przekąsek. Podane z sosem salsa błyskawicznie znikają z talerza. Delikatna pikanteria farszu nie da o sobie zapomnieć.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • GARNEK

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

ZBÓJNICKIE ze szpinakiem

PIEROGI_320_zbojnickie

Naturalny skład:

Pożywne i sycące, polecane jako danie główne

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

ze szpinakiem i serem typu feta

PIEROGI_320_szpinak

Naturalny skład:

Pyszny i sprawdzony duet, grecka nuta, polskie warzywo, zdrowy szpinak i smakowity ser. Doskonałe połączenie składników dla duszy i ciała. Najlepiej smakują polane masłem lub śmietaną.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając

świąteczne

PIEROGI_320_grzybowe

Naturalny skład:

Najlepsze pierożki grzybkowe do barszczu są.... Przepyszny smak świąt, który możesz mieć na co dzień.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z barszczem, bulionem bądź rozgrzanym tłuszczem

z prażonymi jabłkami i cynamonem

PIEROGI_320_z_jablkiem_i_cynamonem

Naturalny skład:

Te dwa składniki świetnie komponują się ze sobą, są idealnie domowe, pyszne i aromatyczne. Można je zabrać ze sobą w drogę i zjeść trzymając w dłoni, jak również zjeść je w ramach tradycyjnego obiadu lub jako deser.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • FRYTKOWNICA

    ico-frytownicarozgrzać tłuszcz do 180° C, piec pierogi do zrumienienia ciasta
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

Z SEREM I BRZOSKWINIAMI

PIEROGI_320_brzoskwinia

Naturalny skład:

Polane słodką śmietanką zastąpią każdy deser, a ich niebiański smak uszczęśliwi nie jednego domownika.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem pudrem i/bądź konfiturą

Krokiety

krokiety

z mięsem

KROKIETY_mieso

Naturalny skład:

Ciasto (woda, mąka pszenna, mleko, masa jajowa, sól, olej rzepakowy); farsz (mięso wieprzowe 10%, mięso drobiowe 10%, cebula, bułka pszenna (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), frytura płynna (oleje roślinne: słonecznikowy, rzepakowy, palmowy), sól, pieprz).

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)

z kapustą i pieczarkami

KROKIETY_kapusta_grzyby

Naturalny skład:

Chrupiące krokiety to potrawa o wyrafinowanym smaku, będącym połączeniem kwasowości i lekkiej goryczki kiszonej kapusty, całość okraszona nieco słonawą, złocistą panierką. Nie można zapomnieć o pieprznej ostrości, która również występuje w tej potrawie. Najlepiej smakuje podane z ciepłym barszczem czerwonym.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 2-3 min. (800 W)

z pieczarkami i serem mozzarella

KROKIETY_pieczarki_mocarella

Naturalny skład:

To potrawa typowa dla jaroszy, fajna alternatywa dla krokietów z mięsem.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 2-3 min. (800 W)

ze szpinakiem i serem typu feta

KROKIETY_320_szpinak_feta

Naturalny skład:

Krokiety z dodatkiem aromatycznego szpinaku i słonej fety, to połączenie sprawia, że danie nie tylko jest niesamowicie aromatyczne, ale nieziemsko smaczne!

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 2-3 min. (800 W)

Domowe pyszności

domowe-pysznosci

Racuchy z jabłkami

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_racuchy

Naturalny skład:

Racuchy są tradycyjną potrawą w kuchni polskiej. Najlepsze na ciepło, posypane cukrem pudrem lub z konfiturą.

Masa netto:

1 kg / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem pudrem i/bądź konfiturą

Naleśniki z serem

NALESNIKI_320_ser

Naturalny skład:

Ciasto (woda, mąka pszenna, mleko, masa jajowa, sól, olej rzepakowy); farsz (ser 29 % (z mleka), cukier, cukier wanilinowy).

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)

Naleśniki z serem i brzoskwi

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_nalesniki_brzoskwinia

Naturalny skład:

Pyszny pomysł na obiad, deser lub podwieczorek. Kilka dodatków i farsz pieści kubki smakowe.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem pudrem i/bądź konfiturą

Naleśniki z serem i sosem

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_nalesniki_truskawka

Naturalny skład:

Naleśniki z sosem truskawkowym możesz podać w formie deseru, ale także jako słodki obiad dla najmłodszych. Najlepiej udekoruj świeżymi truskawkami, a całość możesz posypać cukrem pudrem.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 2-3 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

Łazanki

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_lazanki

Naturalny skład:

Danie z makaronem, proste i pożywne. Sięgamy po nie szczególnie jesienią i zimą, gdy organizm potrzebuje sporych ilości kalorii i świetnie radzi sobie z ich spalaniem. Wyśmienite również na chłodniejsze dni.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)

Kluski na parze

DP_320_kluski_na_parze

Naturalny skład:

Kluski na parze zwane również buchtami to mięciutkie, drożdżowe bułeczki gotowane na parze, są niezwykle delikatne, a do tego mają uniwersalne zastosowanie w kuchni. Można zjeść na ciepło jako dodatek do obiadu. A także i przede wszystkim traktować jako zwykłe bułeczki. Wychodzą z nich pyszne kanapki, wytrawne jak i na słodko.

Masa netto:

800 g / 300 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem pudrem i/bądź konfiturą

Kluski śląskie

DP_320_kluski_slaskie

Naturalny skład:

Kluski śląskie to jedno z tradycyjnych dań Kuchni Polskiej, które bardzo często gości u nas na stole. Nie znamy nikogo, kto by ich nie lubił.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

LENIWE

PIEROGI_320_leniwe

Naturalny skład:

Oto one wspaniałe danie, które za wiele pracy nie wymaga i pewnie też dlatego tak się nazywa. Cały sekret to dobre ziemniaki.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzucić do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 1-2 min.
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem, roztopionym masłem i cynamonem lub z konfiturą
    ico-rekawicapodawać z barszczem, bulionem bądź rozgrzanym tłuszczem

Nuggetsy z sosem serowym

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_nagetsy

Naturalny skład:

Soczysty kurczak w chrupiącej panierce z sosem serowym, tak pyszny, że zaskoczysz swoją rodzinę i gości.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • KUCHENKA MIKROFALOWA - zalecane

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 2-3 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

Placki ziemniaczane

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_placki_ziemniaczane

Naturalny skład:

To tradycyjne danie daje ogromne możliwości twórczej inwencji. Polecamy z sosami, gulaszem, kwaśną śmietaną, białym serem, cukrem, konfiturą lub przetartym jabłkiem.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 1–2 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z cukrem pudrem i/bądź konfiturą
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać z gulaszem, śmietaną lub w wersji na słodko z cukrem

Kluski z mięsem

DP_320_pyzy

Naturalny skład:

Kluski z mięsem to klasyczne połączenie ciasta z gotowanych ziemniaków z mięsnym nadzieniem. Dodatkiem do klusek mogą być buraczki lub nutka ulubionego sosu .

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • GARNEK - zalecane

    ico-garnekwrzuć do osolonej wody, po wypłynięciu gotować 3-4 minut
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 3-4 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane tłuszczem

Gołąbki z ryżem i mięsem

DOMOWE_PYSZNOSCI_320_golabki_ryz

Naturalny skład:

Gołąbki, które w naszej rodzinnej tradycji goszczą od zawsze, nadają się jako danie główne, z sosem lub bez, smakują o każdej porze .

Masa netto:

1 kg / 500g / 400g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 3 min. (800 W)
  • PATELNIA

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem i zeszkloną cebulką
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

Gołąbki z kaszą i pieczarkami

DP_320_golabki

Naturalny skład:

Pyszna wegetariańska wersja tej tradycyjnej potrawy.

Masa netto:

1 kg / 500 g / 400 g

Sposób przygotowania:

  • PATELNIA - zalecane

    ico-naczynieprzełożyć danie na rozgrzaną patelnię z tłuszczem / masłem
    ico-patelniapodgrzewać kilka minut obracając
  • KUCHENKA MIKROFALOWA

    ico-naczynieprzebić folię w opakowaniu
    ico-kuchenkapodgrzewać około 3 min. (800 W)
  • SMACZNEGO!

    ico-rekawicapodawać polane sosem

Zupy

zupy_01

Barszcz ukraiński

zupy_02

Naturalny skład:

woda (wywar drobiowo-wieprzowy) 56%, ziemniaki 23%, buraki gotowane 9%, warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka, seler) 3%, kapusta biała 2,5%, śmietana (30%) 2%, ocet spirytusowy (10%) 2%, fasola czerwona 1%, cebula smażona, czosnek, pieprz, sól, mieszanka przypraw w zmiennych proporcjach

Masa netto:

425/450 ml

Sposób przygotowania:

  • garnek - zalecane

    ico-naczynieZerwij folię na opakowaniu.
    ico-garnekPodgrzewaj na wolnym ogniu, do osiągniecia temperatury 70 °C przez 2 minuty.
  • kuchenka mikrofalowa

    ico-naczynieZerwij folię na opakowaniu.
    ico-kuchenkaPodgrzewaj w mikrofalówce ok 2 min. (800 W).